• head_banner_02.jpg

Der tilbakeslagsventiler er aktuelle

Hensikten med å bruke entilbakeslagsventiler å hindre omvendt flyt av mediet, og atilbakeslagsventiler vanligvis installert ved utløpet av pumpen.I tillegg er entilbakeslagsventiler installert ved utløpet av kompressoren.Kort sagt, for å forhindre omvendt flyt av mediet,Sjekk ventilerbør installeres i utstyr, enheter eller rørledninger.

 

Vanligvis vertikal løftingSjekk ventilervelges på horisontale rørledninger med en nominell diameter på 50 mm.Rett gjennom løftSjekk ventilerkan installeres på både horisontale og vertikale linjer.Fotventilen er vanligvis bare installert på den vertikale linjen til pumpeinnløpet, og mediet strømmer fra bunn til topp.

 

Detilbakeslagsventilkan lages med et høyt arbeidstrykk, PN opp til 42MPa, og DN kan også være veldig stort, opptil mer enn 2000mm.Avhengig av materialet til huset og tetningene, kan ethvert arbeidsmedium og ethvert driftstemperaturområde brukes.Mediet er vann, damp, gass, etsende medium, olje, mat, medisin, etc. Driftstemperaturområdet til mediet er mellom -196~800°C.

 

Sving tilbakeslagsventilerkan installeres på ubegrensede steder og installeres vanligvis på horisontale linjer, men kan også installeres på vertikale eller skråstilte linjer.

 

Debutterfly tilbakeslagsventiler egnet for lavt trykk og stor diameter, og installasjonssituasjonen er begrenset.Fordi arbeidspresset tilbutterfly tilbakeslagsventilkan ikke være veldig høy, men den nominelle diameteren kan være veldig stor, den kan nå mer enn 2000 mm, men det nominelle trykket er under 6,4 MPa.Debutterfly tilbakeslagsventilkan gjøres til en parklemmetype, som vanligvis er installert mellom de to flensene på rørledningen, og tar form av parklemmeforbindelse.

 

Debutterfly tilbakeslagsventilkan installeres i ubegrenset posisjon og kan installeres på en horisontal, vertikal eller skrå linje.

 

DiafragmaSjekk ventileregner seg for rørledninger som er utsatt for vannslag, og membranen kan godt eliminere vannslag når mediet strømmer mot strømmen.Fordi arbeidstemperaturen og brukstrykket på membranenSjekk ventilerer begrenset av membranmaterialer, brukes de vanligvis i lavtrykksrørledninger med normal temperatur, spesielt egnet for vannrørledninger.Generelt er arbeidstemperaturen til mediet mellom -20 ~ 120 ° C, og arbeidstrykket er <1,6 MPa, men membranentilbakeslagsventilkan oppnå et større kaliber, og DN kan være opp til mer enn 2000mm.

 

DiafragmaSjekk ventilerhar blitt brukt mer de siste årene på grunn av deres utmerkede vanntette ytelse, relativt enkle struktur og lave produksjonskostnader.

 

Balltilbakeslagsventilfordi tetningen er en ball dekket med gummi, så tetningsytelsen er god, driften er pålitelig og vannstøtmotstanden er god;Og fordi forseglingen kan være en enkelt ball, eller kan gjøres til flere kuler, slik at den kan gjøres til en stor diameter.Imidlertid er tetningene hule kuler belagt med gummi, som ikke er egnet for høytrykksrørledninger, kun egnet for medium- og lavtrykksrørledninger.

 

Siden huset materiale av ballentilbakeslagsventilkan være laget av rustfritt stål, og forseglingens hule kule kan belegges med PTFE ingeniørplast, den kan også brukes i rørledningen til generelle korrosive medier.

 

Arbeidstemperaturen til denne typen tilbakeslagsventil er mellom -101~150°C, dens nominelle trykk er ≤4.0MPa, og det nominelle diameterområdet er mellom 200~1200mm.


Innleggstid: 23. april 2023