• head_banner_02.jpg

TWS Butterflyventiler har en lang rekke bruksområder

Butterflyventiler en slags ventil, er installert på et rør, som brukes til å kontrollere sirkulasjonen av medium i et rør.Butterflyventil er preget av en enkel struktur, lav vekt, komponentene i overføringsenheten, ventilhuset, ventilplaten, ventilstammen, ventilsetet og så videre.Og det inkludererWafer sommerfuglventil, Lug Butterfly Valve og Double Flens Butterfly Valve.Sammenlignet med andre ventiltyper har sommerfuglventilen et lite åpnings- og lukkemoment, rask byttehastighet, og også den mest arbeidsbesparende.Den mest åpenbare ytelsen er den manuelle spjeldventilen.

 欧式马钢手柄蝶阀

Åpnings- og lukkingsdelen av spjeldventilen er en skiveformet sommerfuglplate, som roterer rundt ventilstammen i ventilhuset.Den roterer bare 90 for å åpne sommerfuglventilen helt.Når sommerfuglventilen er helt åpen, er bare tykkelsen på sommerfuglplaten strømningsmotstanden til mediet i rørledningen, og strømningsmotstanden er veldig liten.

Butterflyventilen er veldig allsidig, nesten i vår daglige produksjon og liv kan du se figuren til sommerfuglventilen.Generelt sett er sommerfuglventilen egnet for alle typer vann og noen normale temperatur- og trykkvæskemedier, for eksempel vårt husholdningsvannrør, brannvannsrør, sirkulerende vannrør, kloakkrør kan bruke sommerfuglventil som strømningskontroll og regulering;i tillegg er litt pulver, olje, gjørme medium rørledning også egnet for sommerfuglventil;spjeldventil kan også brukes i ventilasjonsrør.

Sammenlignet med andre ventiler er spjeldventiler mer egnet for ventiler med stor diameter, fordi de er mindre, lettere, enklere og billigere i samme størrelse som andre typer ventiler.Når diameteren blir større og større, blir fordelen med spjeldventilen mer og mer åpenbar.

Selv om sommerfuglventilen kan brukes til å justere strømmen i rørledningen, men vanligvis i rørledningen med liten diameter brukes sommerfuglventilen sjelden til å justere strømmen, den ene er fordi den ikke er lett å justere, den andre er fordi sommerfuglventilen tetter ytelse og samme strømningsjustering av globusventilen, kuleventilen, det er et visst gap.

 13-1法兰偏心蝶阀

Spjeldventil har enGummisittende spjeldventilog en hard forseglingVentil, de to forskjellige tetningsformene for bruk av sommerfuglventiler er også forskjellige.Butterfly Valve har også to typer: Konsentrisk spjeldventil ogEksentrisk spjeldventil.

Myk tettende sommerfuglventil har god tetningsytelse, men den er ikke motstandsdyktig mot høye temperaturer og høytrykksmiljøer, så den brukes vanligvis til vann, luft, olje og andre svake syre- og alkaliske medier.

Hard forseglet sommerfuglventil kan brukes i miljøer med høy temperatur og høyt trykk, og korrosjonsbestandighet, vanligvis brukt i kjemisk industri, smelting og andre komplekse arbeidsforhold.

Overføringsmodusen til sommerfuglventilen er ikke den samme, og bruken er også forskjellig.Vanligvis vil sommerfuglventilen installert med elektrisk enhet eller pneumatisk enhet brukes under visse farlige forhold, for eksempel rør i høy høyde, giftig og skadelig medium rør, den manuelle sommerfuglventilen er ikke egnet for manuell drift, så den elektriske sommerfuglventilen eller pneumatisk spjeldventil er nødvendig.


Innleggstid: 18-jan-2024